loading

O nama

Specijalna Zavarivanja Čukman d.o.o. & Centar glava motora d.o.o.

Specijalna zavarivanja Čukman d.o.o. tvrtka je za reparaturna zavarivanja i strojnu obradu. Više od 35 godina rada na reparaturnim popravcima motornih dijelova omogućuje nam profesionalnu i kvalitetnu uslugu našim strankama. Odgovornost, transparentnost i kompetencija naše su temeljne vrijednosti u poslovanju koje neprekidno unaprjeđujemo. Vlasnik Branimir Čukman kao osnivač tvrtke svojim neumornim radom stvorio je tvrtku koju danas čini 17 zaposlenika i dvije radionice. Posjedujemo kompletni strojni park za strojnu obradu motora s djelatnicima majstorima u svome polju koji zajedno s mladim radnicima čine zaokruženu cjelinu za sadašnjost i budućnost. Više o našim uslugama potražite u kategoriji „Usluge“.

Centar glava motora d.o.o. osnovana je 2009. godine kao tvrtka za uvoz i distribuciju novih glava motora branda AMC. U međuvremenu smo proširili krug dobavljača pa sada našim strankama možemo ponuditi niz motornih dijelova renomiranih proizvođača. Distributeri smo branda TMI za tvorničku obnovu turbina te drugih dobavljača iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Poljske i Njemačke. U kategoriji „Proizvodi“ možete se informirati o našoj ponudi, makar je ona samo dio onoga što nudimo.

 

O nama

Zašto odabrati nas

Odgovornsot iza imena Čukman

Kao obiteljska tvrtka svojim imenom garantiramo za izvršenu uslugu. Jamčimo da nema namjernih skrivenih nedostataka.

Kompletni strojni park

Strojni park se satoji od svih strojeva potrebnih za strojnu obradu motora. Pribor, alati i mjerna oprema za preciznost obrade.

Ponuda na jednom mjestu

Pored strojne obrade mogućnost nabave novih dijelova potrebnih za kompletiranje motora. Sastavljanje polumotora i motora.

AMC glave motora

AMC glave motora proizvedene u EU, kvalitetom usporedive orginalu. Više od 50 referenci spremno na lageru za brzu isporuku.